Zo zorg je voor een onvergetelijke avond met je bedpartner

Terwijl de ene persoon waarde hecht aan een vaste partner en ook alleen daar het bed mee deelt, zijn er ook erg veel mannen en vrouwen die regelmatig van partner wisselen. Als je het leuk vindt om puur met iemand af te spreken voor seks, dan is het belangrijk dat je de juiste voorbereiding treft. Zowel jij als je bedpartner moet ervan genieten en de juiste voorbereiding draagt hier positief aan bij. In dit artikel lees je wat je kunt doen om te zorgen voor een onvergetelijke nacht. 

 

Zorg voor een fijne sfeer

Voordat je met elkaar het bed in duikt is het allereerst belangrijk dat je zorgt voor een prettige sfeer. Vooral als man zijnde is het belangrijk dat je de ander op zijn/haar gemak stelt. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er verschillende acties die je kunt ondernemen. Een echte aanrader is het kiezen van de juiste muziek. Probeer erachter te komen wat voor muziek de ander mooi vindt en kijk of dit ook bij jou past. Naast goede muziek is het ook zeer aan te raden om te zorgen voor de juiste verlichting. Zet de sfeerverlichting aan en maak de omgeving intiemer met een aantal kaarsen.

 

Doe het veilig!

Naast dat het belangrijk is dat de totale sfeer goed is, is het ook belangrijk dat je een ongewenste zwangerschap en geslachtsziekten voorkomt. De meest populaire oplossing hiervoor is het gebruiken van een condoom. Van de condooms van tegenwoordig merk je zo goed als niks en dat is zowel voor de man als vrouw prettig. Wel is het hiervoor uiteraard belangrijk dat je zorgt voor de juiste condooms. Een soort condoom die tegenwoordig erg populair is, is de Nude Real Feel. Deze soort condoom kun je krijgen in diverse winkels, waaronder de supermarkt. Een andere en voordeligere optie is het bestellen van de condooms. 

Zorg voor een goed voorspel

Om in de juiste sfeer te komen is het zeer aan te raden om te zorgen voor een goed voorspel. Houd rekening met elkaars wensen en houd ook hierbij rekening met de veiligheid. Een manier om de orale bevrediging zowel veilig als lekker te houden, is door condooms te kopen met een smaakje. Condooms met smaak zijn zowel populair onder jongeren als volwassenen. Je kunt ze krijgen in allerlei smaken en het beinvloedt de veiligheid niet. 

Houd er bij het voorspel ook rekening mee dat het ook weer niet te lang moet duren. Het is een effectieve methode om opgewonden te raken en kan positief bijdragen aan de seks die volgt. 

 

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Gebruik de juiste camera’s die passen bij jouw omgeving

Voor velen is het belangrijk om een veilig gevoel te hebben in de omgeving...

Brands om te onthouden

Er zijn de laatste jaren heel wat verschillende kledingmerken op de markt gebracht. Of...

Grote kamerplanten: dé blikvangers voor een groene oase thuis!

Wie houdt er niet van een groene en levendige sfeer in huis? Grote kamerplanten...

Ontdek de wereld van elektrotechniek: bachelor en cursus opties

Elektrotechniek is een fascinerend vakgebied dat zich bezighoudt met de studie, het ontwerp en...