Zakelijk leasen is de oplossing voor jouw vervoersprobleem

Heb jij ook de afgelopen ruim 1,5 jaar thuisgewerkt? Dan zul je er straks weer even aan moeten wennen dat je weer op pad moet voor je werk. De kans is zelfs groot dat je de auto de deur uit hebt gedaan, deze heb je immers niet nodig gehad en zelfs eens stilstaande auto kost geld. Denk dan aan onderhoud, parkeerkosten, wegenbelasting en afschrijving. Het wordt nu zo langzamerhand weer tijd om op zoek te gaan naar een fijne auto. Het is dan slim om eens te kijken naar de mogelijkheden van zakelijk leasen via lease.auto. Je kunt bij zakelijk leasen kiezen voor een spiksplinternieuwe auto, maar ook gaan voor een occasion. Het is maar net wat het best bij jou en je budget past.

Het zakelijk leasen van een nieuwe auto is operational lease

Wil je zakelijk leasen, maar heb je geen zin in gedoe? Dan is operational lease dé oplossing voor jouw vervoersprobleem. Je kunt zakelijk leasen met alles inbegrepen, een vast bedrag per maand betalen en zo precies weten waar je aan toe bent. Dat is niet alleen heel handig, het is ook overzichtelijk. Je hoeft met operational lease geen verzekeringen af te sluiten, je geen drukte te maken over wegenbelasting, onderhoud en pechhulp. Je moet de auto alleen nog even voorzien van brandstof.

Of ga je voor financial lease?

Financial lease is zakelijk leasen voor ZZP'ers en startende ondernemers. Bij financial lease is de auto je onderpand, je hoeft dus geen jaarcijfers te overleggen of een flinke aanbetaling te doen. Bij financial lease is de auto aan het eind van de looptijd helemaal van jou. Dat is een mooi doel om naartoe te werken. Het is niet voor niets dat financial lease ook wel huurkoop wordt genoemd! Het is wel zo dat je bij deze leasevorm zelf alles moet regelen: van de verzekeringen tot de pechhulp en het vervangend vervoer bij schade. Je rijdt immers in je eigen auto.

Leasen is de beste oplossing

Of je nu gaat voor financial lease of voor operational lease, wanneer jij snel in een auto wilt kunnen stappen zonder een flinke investering te hoeven doen, is zakelijk leasen de beste oplossing. Je hoeft geen auto te kopen of geld te lenen om een auto te kunnen aanschaffen. Je betaalt een vast bedrag per maand en je weet exact waar je aan toe bent. Dat is handig en verstandig. Je kunt de BTW terugvragen en je hebt direct een auto tot je beschikking. Hoe fijn is dat?

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Wat is letselschade en wat komt erbij kijken?

Letselschade kan mentale of fysieke schade zijn als gevolg van een ongeluk. Denk bijvoorbeeld...

Top 5 vakantiebestemmingen in Nederland + leuke tips!

Nederland is een land vol contrasten, en dat maakt het juist zo leuk om...

Goedkoop zakelijk energiecontract scoren doe je met deze tips

Sinds een tijdje zitten de energieprijzen in de lift. Wanneer je over een eigen...

Dit mag niet ontbreken in het paaspakket voor je werknemers

De feestdagen zijn het perfecte moment om je werknemers te bedanken voor hun harde...