Zakelijk autodelen kan ook interessant zijn voor jou

Wanneer je zzp'er bent en je wilt graag een auto tot je beschikking hebben, dan kan het zomaar zijn dat je dit niet gemakkelijk kunt regelen. Voor een leaseovereenkomst heb je jaarcijfers en een businessplan nodig, voor het lenen van geld om een auto te kunnen kopen moet je pas echt alle informatie die je hebt op tafel leggen. En dan is de kans nogsteeds aanwezig dat je niet in aanmerking komt voor leasen of lenen. Dat moet dus anders. Heb je al eens van zakelijk autodelen van Greenwheels gehoord? Je kunt met zakelijk autodelen op ieder gewenst moment gebruik maken van een auto. Je hoeft deze auto alleen maar even te reserveren in de app.

Zakelijk autodelen is er ook voor grotere bedrijven

Je kunt, ook als groot bedrijf met veel medewerkers, gemakkelijk je steentje bijdragen aan een beter milieu. Ga voor zakelijk autodelen en je zult zien dat de voordelen enorm zijn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het bijhouden van kilometers en tankbonnen. De afschrijving, het onderhoud en het schoonmaken van de auto's. Zelfs de brandstof is inbegrepen bij zakelijk autodelen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor auto delen. Zakelijk maar ook privé. Kijk maar eens op de site wat de mogelijkheden zijn.

Is het delen van een auto voor iedereen geschikt?

Ben je dagelijks onderweg en maak je enorm veel kilometers voor je werk? Dan is het wel zo fijn als je een eigen auto hebt. Een auto waar je je spullen in kunt laten en die voelt als een tweede thuis. Maar in vrijwel alle andere gevallen is het delen van een auto een goed idee. Je hebt, zeker in de grote steden en op vrijwel alle stations in Nederland, altijd een auto tot je beschikking. Je hoeft je reis alleen maar goed te plannen en te reserveren via de Greenwheels app. Dat gaat heel gemakkelijk.

Waar parkeer ik de auto?

Ga je onderweg met een van de deelauto's van Greenwheels, dan zijn de parkeerkosten op de plaats van bestemming voor je eigen rekening. Maar ben je weer terug in de straat? Dan kun je de Greenwheels-auto gewoon weer parkeren op de speciale plek die Greenwheels heeft gereserveerd. Je hoeft dan niet meer te betalen voor het parkeren. Ook hoef je je geen zorgen te maken om een parkeervergunning. Is de eigen parkeerplek onverhoopt bezet? Dan zet je de auto zo dicht mogelijk in de buurt en neem je contact op met Greenwheels.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Goedkope mkb energie scoren met deze 3 tips

Als ondernemer weet je als geen ander hoe prijzig het ondernemersleven kan zijn. Natuurlijk...

Goedkope mkb energie scoren met deze 3 tips

Als ondernemer weet je als geen ander hoe prijzig het ondernemersleven kan zijn. Natuurlijk...

Goedkope mkb energie scoren met deze 3 tips

Als ondernemer weet je als geen ander hoe prijzig het ondernemersleven kan zijn. Natuurlijk...

Dieet producten de beste manier om af te vallen

Afvallen kan moeilijk zijn. Er zijn veel diëten om uit te kiezen. Sommige zijn...