Weekendje naar het buitenland

\Niet alleen is het leuk om met de deelauto Eindhoven naar verschillende plekken te gaan in Nederland, maar het is ook super leuk om eens naar het buitenland te gaan met de auto. Vooral als je zelf geen auto hebt is het ideaal om een sharing car te pakken die groot genoeg is voor al je bagage en nieuwe spullen die je weer mee terug wilt nemen. Binnen Europa is enorm veel te ontdekken en kun je vrijwel iedere kant opgaan die je wilt, alleen of natuurlijk samen met anderen. Er even op uit tussen alle drukte van het kantoorleven klinkt heerlijk voor de meesten.

Waar dan naartoe in Europa?

Een auto huren voor een weekend kan je veel leuks opleveren. Je kunt gemakkelijk even ergens naartoe waar je op adem kunt komen. Zo kun je al met een paar uur in Duitsland of België zijn en al het idee hebben alsof je ver bent. Je kunt natuurlijk ook een stukje verder kijken naar bijvoorbeeld de kust van Noord Frankrijk zodat je toch meer dat mediterraanse gevoel krijgt, maar toch in de buurt blijft. Zo kun je op een camping gaan zitten in de Franse natuur en een dagje naar het strand gaan. En dan de overige tijd spenderen in het dichtsbijzijnde dorpje. Maar als je echt tot rust wilt komen is het belangrijk om gewoon even niks te doen, vaak is de auto rit al een hele opgave en kost veel energie. Wanneer je dan bent aangekomen is het daarom slim om even niks te doen zodat je stress langzaam wegdrijft. Als het weer meezit kun je misschien ook nog een snelle duik nemen. Hoewel slecht weer de pret echt niet hoeft te verdrijven is er altijd nog mogelijkheid om een restaurant of bistro in te duiken en daar een middag te borrelen. Genoeg mogelijkheden om tot rust te komen.

Voordelen van een luxe hotel

Wanneer je niet erg veel zin hebt in een camping, geen zin hebt om alles schoon te maken en je tent op te zetten kun je ook gewoon gaan voor een hotel. Dan heb je vaak toch net iets minder omkijken en kun je tot in de puntjes genieten van je verblijf zonder ook maar iets te hoeven doen. Luxe hotels regelen vaak je ontbijt, maken je kamer schoon en hebben vaak ook genoeg entertainment op het terrein zodat je niet weg hoeft. Er zijn ook vele leuke extra’s te krijgen en sommige hotels hebben zelfs zwembaden of spa’s.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Hoe je met minder bagage toch alles bij je hebt

Op reis gaan betekent vaak keuzes maken. Wat neem je mee en wat laat...

Trends die je niet mag missen in horeca inrichting

De horecabranche is altijd in beweging, en de inrichting van je zaak speelt een...

Hoe zorg je dat je tijdens je vakantie geen risico’s loopt?

De vakantie is de periode van het jaar waarin je even lekker de boel...

Waarom uitbesteden van linkbuilding jouw website naar de top kan brengen

Heb je ooit gedacht aan het uitbesteden van linkbuilding om jouw website te verbeteren?...