Wat is Groeii?

Bij Groeii kunnen kinderen terecht met leerproblemen. Ze kunnen moeite hebben om dingen te leren, voor een kind erg vervelend. Het lukt vaak niet wat er aan hen wordt gevraagd. Ze kunnen niet goed meekomen, niet aan de norm van de klas voldoen en zo kunnen ze de gedemotiveerd raken. Ze hebben vaak geen plezier meer op naar school te gaan en vinden het ineens saai. Als een kind geen leerproblemen meer heeft, dan kunnen ze met plezier naar school en ook betere prestaties laten zien. Het is al snel te zien wanneer kinderen hulp krijgen, want je merkt dat ze ook echt een groei doormaken als ze begeleiding hebben. Het is nooit te laat, zorg daarom dat je kinderen het beste geeft van wat er is en dan kun je bij Groeii kijken wie ze het beste kan helpen.

Doe wat aan leerproblemen

Wanneer je merkt dat kinderen leerproblemen hebben is het van belang dat er snel wat aan wordt gedaan. Je wil kinderen toch ook zo snel als mogelijk helpen en zorgen dat ze weer beter in hun vel zitten? Kinderen kunnen moeite hebben met leren en dan is het fijn dat ze studiehulp kunnen krijgen. Dit is nou precies wat hen kan helpen om leerproblemen op te lossen. Er kan een begeleider van Groeii worden ingeschakeld en deze heeft ervaring met kinderen en weet dan ook dat iedere situatie uniek is. Er wordt gekeken wat een kind nodig heeft en het is echt maatwerk, een unieke aanpak voor iedereen.

Herken leerproblemen op tijd

Leerproblemen kun je herkennen bij kinderen en daar moet dan ook naar gehandeld worden. Een goede optie is dan om Groeii in te schakelen. Er kan dan per kind bekeken worden wat er nodig is, de aanpak is altijd uniek en op maat gemaakt. Er wordt echt ingespeeld op wat een kind nodig heeft en dat is dan ook waar het over gaat. Het gaat er om dat kinderen zich weer zeker voelen, weten wat ze kunnen en zien wat ze kunnen. Als ze zelf het vertrouwen weer hebben, dan maken ze ineens een flinke groei door en dan zie je dat het echt nuttig is om hulp aan te bieden. Soms hebben kinderen het nodig, wacht dan niet maar schakel hulp in zodat je kinderen kunt helpen. Je zal je dankbaar voelen als je die keuze maakt, maar kinderen zullen er ook erg blij mee zijn!                    

 

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Waarom uitbesteden van linkbuilding jouw website naar de top kan brengen

Heb je ooit gedacht aan het uitbesteden van linkbuilding om jouw website te verbeteren?...

Wat is datacenter koeling en waarom is het belangrijk?

Als je ooit de kans hebt gehad om een datacenter te bezoeken, dan weet...

De waarde van huisverbetering

Je hebt misschien al gehoord van het gezegde "er is geen plaats zoals thuis"....

De ins en outs van een transitievergoeding berekening onthuld

Heb je ooit gehoord van een transitievergoeding, maar je weet niet zeker wat het...