Verschillende ideeën om je muur te versieren

Een mooie versierde muur kan een kamer veel kleur en warmte geven. Vraag je je weleens af hoe het komt dat je zoveel mooie meubels hebt, maar toch het gevoel hebt dat je iets mist in je kamer? Kijk dan eens naar je muren. Zijn die wit en kaal? Dan bestaat er een grote kans dat het daaraan ligt! Wat kun je eigenlijk allemaal met een muur? In dit blog vind je verschillende tips om je muur te versieren, zodat je kamer er wat persoonlijker en sfeervoller uitziet.

Foto’s aan de muur

Je eigen foto’s aan de muur hangen is een goede tip voor mensen die hun kamer iets persoonlijker willen maken. Kies de leukste vakantie-, vriendinnen- of familiefoto’s uit en laat ze afdrukken. Je kunt ervoor kiezen om een fotolijst collage te maken voor op de muur. Op die manier kun je zoveel foto’s toevoegen als je zelf wilt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een fotomuur. Dit zijn verschillende fotolijstjes van allerlei soorten en maten. Stel je fotomuur online gemakkelijk samen. Ben je niet zo’n fan van lijstjes? Dan kun je er ook voor kiezen om je foto’s af te laten drukken en ze met kleefgum, punaises of washi tape vast te plakken aan de muur. Bovendien kun je je foto’s ophangen aan een lichtdraad, zodat ze ’s avonds extra sfeervol zijn.

Plankjes

Een andere oplossing voor een lege muur, is om er plankjes op te hangen. Dit kun je bij elke woongigant kopen en makkelijk zelf doen. Op de plankjes kun je van alles kwijt: boeken, planten, sieradendoosjes, bloemen of platen. Het kan allemaal! Versier de hoge plank met mooie hangplanten. Of plaats verschillende planken onder elkaar en creëer je eigen boekenkast. Heb je nog geen kledingkast? Dan kun je er ook voor kiezen om een plank te kopen met een stang eronder, zodat je je kleren daaronder kan hangen. Het enige wat je verder nog nodig hebt is een aantal mooie kleerhangers. Op die manier maak je je eigen kledingrek!

Kleur op de muur

Tot slot kun je er natuurlijk voor kiezen om je muur te verven. Koop een pot verf of stel je eigen kleur samen door verf te mengen: lila, turquoise of bordeaux rood? Alles is mogelijk. Bij woongiganten kun je vaak ook sjablonen kopen voor muurverf. Wil je dus niet je hele muur verven, maar wel wat kleur en vrolijkheid op de muur? Kies dan voor een sjabloon van bijvoorbeeld bloemen of een mooi patroon. Zo heb je toch nog wat bijzonders en kleurrijks in jouw kamer. Heb je geen zin om de muur te verven? Dan kun je ook bijvoorbeeld je muur opvrolijken door er posters of tekeningen op te hangen.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Waarom uitbesteden van linkbuilding jouw website naar de top kan brengen

Heb je ooit gedacht aan het uitbesteden van linkbuilding om jouw website te verbeteren?...

Wat is datacenter koeling en waarom is het belangrijk?

Als je ooit de kans hebt gehad om een datacenter te bezoeken, dan weet...

De waarde van huisverbetering

Je hebt misschien al gehoord van het gezegde "er is geen plaats zoals thuis"....

De ins en outs van een transitievergoeding berekening onthuld

Heb je ooit gehoord van een transitievergoeding, maar je weet niet zeker wat het...