Tuin verbouwen met Douglas hout!

Heb je een eigen tuin en wil je deze een goede beurt geven voor aankomende zomer? Dan is het slim om te kijken naar Douglas hout. Je wilt er namelijk in de zomer wel goed bij kunnen zitten, en al helemaal wanneer er visite langskomt. In deze blog geven we je wat meer informatie over hoe je Douglas hout kan gebruiken in jouw tuin en op welke manier je jouw tuin het beste aan kan pakken zodat je in de zomer er heerlijk van kan genieten. Zorg ervoor dat je dit proces voor de zomer begint, dit scheelt je een hoop hete uren in de zomerzon! Benieuwd naar onze tips? Lees dan zeker verder!

Voorbereiding van essentieel belang

Wanneer je jouw tuin gaan verbouwen is het van belang om te kijken hoe jij jouw tuin het beste aan kan pakken en waar je het beste Douglas hout kan inzetten. Douglas hout heeft ontzettend veel mogelijkheden. Douglas hout is toepasbaar voor het maken van schuttingen, overkappingen en gevelbekleding. Door je goed voor te bereiden krijg je inzicht in wat je allemaal moet doen en welke materialen je allemaal moet gaan halen. Het is slim om op te schrijven wat je allemaal wilt aanpakken zodat je ook inzicht krijgt in welke materialen je nog moet halen en welke spullen je al in huis hebt.

Duurzame investering

Wanneer je gebruik maakt van Douglas hout, kies je voor een duurzame investering. Met een levensduur van minimaal 10 jaar boven de grond, weet je zeker dat je de aankomende tijd goed zit. Dit zorgt ervoor dat je er geen omkijken meer naar hebt en dat je niet elke winter/zomer bezig hoeft te zijn wat je moet vervangen of moet herstellen.

Wat kan je met Douglas hout?

Douglas hout is erg breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuisje of een overkapping. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het met Douglas hout maken. Douglas hout wordt vooral buiten gebruikt aangezien en tegen allerlei weersomstandigheden bestemd is. Hierdoor weet je zeker dat jouw overkapping of tuinhuisje stevig staat en dat je niet na hoeft te denken over hout dat rot wordt/is. Ook in de winter blijft het hout erg sterk. Wanneer je wat extra sfeer in je tuin wilt creëren is het slim om te kijken naar Douglas tuinhout. Deze houtsoort heeft een net wat meer oranje tint waardoor je echt sfeer brengt in je huis.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Tips voor het kiezen van leuk behang!

Het uitzoeken van behang voor heel het huis kan een uitdagende taak zijn. Er...

Dit heb je echt nodig wanneer je op vakantie gaat!

Op reis gaan kan een spannend avontuur zijn, maar het kan ook stressvol zijn...

Waarom is vitamine D zo belangrijk voor ons lichaam?

Vitamine D is een belangrijke voedingsstof die ons lichaam nodig heeft voor een gezonde...

Heb jij de beste fohn en fohnborstel om je haar perfect te stylen?

Heb jij de Beste Fohn en Fohnborstel om je Haar Perfect te Stylen? Kun je...