Stoere dameskleding voor modebewuste vrouwen

Het kan lastig zijn om elegante en modieuze dameskleding te vinden. Voor modebewuste vrouwen is de keuze heel groot, maar daardoor kan je wegzinken in alle labels met verschillende collecties en producten. Hier worden twee bekende modemerken, het Nederlandse Nukus en het Franse Morgan de Toi, uitgelicht om de zoektocht iets makkelijker te maken.

Morgan de Toi

Morgan de Toi is een Frans kledingmerk dat zich richt op modebewuste vrouwen tussen de 18 en 35 jaar. Het merk wil vrouwelijkheid vieren met hun collecties die volgens Franse stijl zijn vormgegeven. Morgan is heel divers waardoor je er kleding voor veel verschillende gelegenheden kunt vinden, van verleidelijke tops en prachtige jurken tot de stoerste accesoires. De collectie bestaat uit elegante kleding, geïnspireerd door de laatste trends op de catwalk. Toch vinden ze comfort ook belangrijk, daarom gebruiken ze de zachtste en comfortabelste stoffen voor hun kleding.

Een grote naam

Nu is Morgan een grote naam in de modewereld, maar daar gaat een lange geschiedenis aan vooraf. Het merk is in 1947 begonnen als producent van lingerie en sinds 1967 is het uitgegroeid tot een volwaardig kledingmerk met allerlei producten voor dames. De afgelopen decennia is Morgan uitgegroeid tot een van de grote merken in de kledingindustrie.

Nukus by Nick Vervoort

Net als Morgan de Toi is ook Nukus een stoer kledingmerk voor vrouwen. Het is in 2017 opgericht door de Nederlandse Nick Vervoort, een ondernemer met jarenlange ervaring in de modewereld. Het merk richt zich op vrouwen van alle leeftijden, de collectie is dan ook heel divers, maar ook heel stijlvol en luxe. Ook hier kun je terecht voor verschillende gelegenheden: casual of juist meer chique, bij Nukus hebben ze het allemaal. Voor de kledingstukken van Nukus worden de beste materialen gebruikt, meestal van natuurlijke oorsprong, zoals zachte wol uit Italië en de mooiste stoffen uit Portugal. Dit maakt de kleding van Nukus luxe en exclusief.

Sterke stijl en visie

Nick Vervoort richtte Nukus op omdat hij een sterk idee heeft over de hedendaagse modewereld en de trends van het moment. Nadat hij al jaren actief was in de modewereld is zijn droom echt uitgekomen toen hij zijn eigen kledinglijn kon ontwerpen en verkopen. Met zijn sterke visie over mode en zijn ondernemerschap is zijn merk in korte tijd flink gegroeid. Ondertussen is Nukus uitgegroeid tot een bekend modemerk en wordt er wel 8 keer per jaar een nieuwe collectie uitgebracht!

Share

Recente Blogs

Wat is daytrading?

Wat is Groeii?

Leuk om te lezen

De voordelen van een DNA test

Waar het voor het ene stel een wonder is, kan het voor het andere...

Wat is daytrading?

Mensen die aan daytrading doen zijn constant bezig met het kopen en verkopen van...

Wat is Groeii?

Bij Groeii kunnen kinderen terecht met leerproblemen. Ze kunnen moeite hebben om dingen te...

De start van een bedrijf

We doorlopen school en volgen gedurende onze opleidingen vaak ook één of meerdere stages....