Originele cadeaus voor een babyshower of verjaardag

Ga jij binnenkort naar een babyshower of naar de verjaardag van een klein kindje? Je wilt natuurlijk met een origineel en leuk cadeau voor dag komen en een cadeau waar het kind of de ouders echt iets aan hebben. Dus wil jij met een geslaagd cadeau aankomen, lees dan snel verder.

Rugtas met naam

Dit is een leuk cadeau voor een klein kind. Het is handig, origineel en leuk. Je kunt kiezen uit verschillende designs en je kunt er zelfs de naam van het kind op schrijven. Zo wordt de rugzak een uniek cadeau waar de ouders en het kind zeker blij mee gaan zijn. Op kraam-cadeau.nl kun je rugzak uitkiezen en vervolgens met de ontwerptool een naam toevoegen. De naam wordt geborduurd op de tas. Een rugtas met naam is gewoon een leuk cadeau dat je niet mag missen! Toch liever wat anders? Lees dan snel verder.

Mystery boxen

Een mystery box is ook een super leuk cadeau dat je aan de ouders van een pasgeboren kindje of op de babyshower kan geven. In deze box vind je van alles voor het kind, van kleding tot speelgoed en boeken. Heel veel cadeautjes in de mystery box zijn te personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van het kindje op de trein laten zetten of een schattige badjas met naam. Kun je zelf geen keuze maken dan kun je op kraamcadeau ook samengestelde pakketten kiezen. Er is te kiezen uit drie verschillende pakketten. Wil je de ouders verrassen met een bijzonder en origineel cadeau, dan is de mystery box een absolute favoriet.

Losse kraamcadeaus

Weet je niet goed wat je cadeau moet doen, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie en comfortabele babybadjas. Een babybadjas is erg veelzijdig. Het is ideaal voor zowel het kind als de ouders. De babybadjas kan op veel manieren gebruikt worden: als knus dekentje of als warm en zacht badjasje. De ouders zullen de babybadjas ook gebruiken om hun kind na het baden in te wikkelen. Een ander leuk kraamcadeau is een babyrompertje met de naam van het kind erop. Dit is een geweldig cadeau-idee voor een babyshower. Een romper met de naam van het kind is super origineel. Wat ook een mooi cadeau is, is een invulboek. In het boek kunnen de ouders van de pasgeboren baby alle mooie momenten vastleggen. Als laatste cadeau die ik wil toelichten is de herinneringskist. Dit cadeau is ook helemaal trendy op dit moment. In deze kist kun je allemaal leuke dingen verzamelen waar een emotionele waarde aan zit. Dit vind ik persoonlijk dan ook echt een aanrader.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Wat zijn de mooiste portemonnees?

Een portemonnee is eigenlijk onmisbaar voor ieder persoon. Er zijn veel verschillende soorten en...

Een visvakantie Frankrijk: daar kom je tot rust!

Wil je er echt even helemaal tussenuit. Even niks anders doen dan lekker aan...

Zo kom je aan een technische functie!

Als je een technische specialist bent en ook een opleiding in de techniek afgerond...

Een echte smalle hoge kerstboom voor elk huis!

Wil je een echte smalle hoge kerstboom in huis halen? Dan ben je bij...