Organiseer met deze tips een leuk kinderfeestje voor meiden

Een kinderfeestje organiseren kan lastig zijn. Vooral als het jongens en meisjes bij elkaar zijn. Ga je dan iets actiefs doen? Of juist iets rustigs? Organiseer je dat thuis of ga je dat juist op locatie doen? Wat zijn de beste tips om een leuk kinderfeestje voor meiden te organiseren? Wat zijn de origineelste kinderfeestjes voor jongens? En wat is de reden dat de klimmuur leuk is tijdens een gemengd kinderfeestje? We hebben het voor je uitgezocht in dit artikel.

Een creatief kinderfeestje voor meiden organiseren doe je zo!

Meisjes zijn vaak creatiever dan jongens. Daarom valt een creatief kinderfeestje voor meiden altijd wel in de smaak. Dit kan thuis worden georganiseerd. Je kunt denken aan sieraden ontwerpen, shirts beschilderen of beplakken, het versieren van fotolijstjes of elkaar schminken. Je kunt bij veel winkels terecht voor deze creatieve spullen of jee koopt het via internet. Maar voor creatieve workshops kan je natuurlijk ook buitenhuis terecht. Je kunt op veel plekken tassen ontwerpen, boetseren, dromenvangers maken. Via internet is er een groot aanbod te vinden. Voor meiden kan je ook een high tea organiseren. Het is leuk om dan hun mok zelf te laten versieren. Of je laat de meiden zelf taarten of cup cakes bakken.

De origineelste kinderfeestjes voor jongens

Jongens zijn vaak drukker dan meisjes, daarom worden kinderfeestjes voor jongens vaak buitenhuis georganiseerd. Zo kunnen ze in het bos lekker ravotten en hun energie kwijt. Je kunt hier ook een gps-speurtocht organiseren. Dit kan natuurlijk ook op strand of in eigen dorp georganiseerd worden. De speurtocht kan je zelf uitzetten, met leuke vragen die ze onderweg kunnen beantwoorden. En die vragen leiden dan naar een schat. Maar wat ook leuk is om te doen met een kinderfeestje voor jongens is paintballen, klimmen op een klimmuur of survivallen. Er zijn veel locaties waar je dit kunt doen.

Ga naar een klimmuur met een kinderfeestje

Bij een gemengd kinderfeestje kan je kiezen voor een activiteit. Dit valt bij meisjes en bij jongens namelijk in de smaak. Zo kan je bijvoorbeeld klimmen op de klimmuur. Kinderen vinden dit spannend. Dus succes gegarandeerd. Er zijn veel locaties waar dit mogelijk is. Je kunt kiezen voor alleen een klimmuur, maar ook voor klimparcoursen die buiten zijn. Het is leuk om na het klimmen samen te eten. Je kunt dan pizza met de kinderen eten. Dit kan op locatie, maar het is ook leuk om thuis zelf pizza’s te maken. Een locatie die klimparcoursen aanbiedt is www.adventurecityrotterdam.nl. Daar is een klimmuur, maar er zijn ook gehele klimparcoursen waar je terecht kunt voor een kinderfeestje.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Een echte smalle hoge kerstboom voor elk huis!

Wil je een echte smalle hoge kerstboom in huis halen? Dan ben je bij...

Camping Italie is genieten van ”La dolce vita”

Italië is het favoriete vakantieland van heel veel mensen. Je kunt hier ieder jaar...

Hou je van grillen? Zo kies je de beste grillplaat!

Als je van barbecueën houdt, dan is een goede grillplaat onmisbaar in je keuken....

Zo voorkom je dat er bij jou thuis wordt ingebroken tijdens de donkere maanden

De R zit weer In de maand, en dat betekent dat het aantal woninginbraken...