Kaas: de grootste trots van Nederland

Nederland staat bekend om molens, klompen en kaas. De eerste twee zijn een beetje achterhaald. Molens zijn buiten gebruik en staan alleen om hun esthetische waarde nog in onze dorpen en steden. Klompen worden door niemand meer gedragen (behalve misschien door een paar in de tijd verdwaalde boeren uit Drenthe). Met kaas slaan de kenners van ons land wel de spijker op zijn kop. Nederland is waarlijk uniek in de kwaliteit van onze kaas. Ga maar eens in het buitenland naar de supermarkt. De labels laten allemaal Edam en Gouda zien, maar de kaas die erin zit mag nog niet de veters strikken van de kaas die in onze eigen winkels ligt. Een lekker groot stuk belegen kaas van grasgevoerde koeien. Is er iets beters op deze planeet te vinden? Ik kan helemaal niets bedenken (mocht u een suggestie hebben, zet het dan maar hieronder in de comments 😉 ). Ik ga in deze blog nog even door over kaas!

Overal kun je de lekkerste kaas kopen

Vroeger kocht je de lekkerste kaas donderdagochtend op de markt. Deze markten zijn er nog steeds in veel steden, maar tegenwoordig heb ik een baan en kan ik niet zomaar op donderdagochtend vrij nemen om een stuk kaas te gaan kopen. Gelukkig heeft de tijd niet stilgestaan. Tegenwoordig kun je ook heerlijke kaas kopen op internet. 'De keuze is reuze', stond er vroeger op de kaaskraam op het marktplein van mijn geboortedorp. Deze slogan geldt ook voor de webshop van De Lekkerste Kaas. In het laatste deel van deze blog geef ik enkele specifieke tips over lekkere kaas die vroeger niet eens op het marktplein te koop was, maar nu wel op internet.

Het lekkerste Kaaspakket

Een voordeel van kaas kopen op internet, is dat je niet tussen dringende mensen voor de kaaskraam staat. Je kunt in alle rust het assortiment bekijken. Ik wil u voornamelijk aanraden om eens te kijken naar een Kaaspakket. Zo is er bijvoorbeeld een pakket van een vijftal kazen die heerlijk zijn bij de borrel. Hiertoe behoort een stuk pestokaas, een stuk truffelkaas en nog drie andere heerlijke kazen. Met een prijs van 32,50 hoeft het u bovendien geen rib uit uw lijf te kosten. Daarnaas is er een Kaaspakket te koop waarin ook een bijpassende fles wijn zit, en een zak knabbels. Lekker voor een van de lange, zwoele zomernachten die deze weken veelvloedig voorkomen. Ook is het een erg leuk cadeau om te geven. Kortom, kijk eens online de volgende keer als u kaas kopen wil!

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Waarom uitbesteden van linkbuilding jouw website naar de top kan brengen

Heb je ooit gedacht aan het uitbesteden van linkbuilding om jouw website te verbeteren?...

Wat is datacenter koeling en waarom is het belangrijk?

Als je ooit de kans hebt gehad om een datacenter te bezoeken, dan weet...

De waarde van huisverbetering

Je hebt misschien al gehoord van het gezegde "er is geen plaats zoals thuis"....

De ins en outs van een transitievergoeding berekening onthuld

Heb je ooit gehoord van een transitievergoeding, maar je weet niet zeker wat het...