Hottub

Heb je er altijd al van gedroomd om heerlijk te gaan liggen in je eigen hottub? Dan is dit je kans! Want een hottub is tegenwoordig voor iedereen toegankelijk. Er zijn hottubs in verschillende varianten en prijsklassen en dus zit er altijd wel exemplaar voor jou bij. Een hottub is een houten buitenbad waarbij, door het stoken van hout ervoor wordt gezorgd dat de temperatuur van het water lekker warm wordt. Denk aan een graad of 38 Celsius. Deze hottubs kennen hun oorsprong in het noorden van de wereld. Denk aan gebieden als Alaska en Scandinavië, maar ook aan de gebieden rondom de Noordpool. Daar vind je namelijk warmwaterbronnen midden in de natuur. Maar waarom zou je op zoek moeten naar deze bronnen in de natuur als je dit kan nabootsen in je eigen tuin? Daar is dus de hottub voor bedacht. De oorspronkelijke hottub is gemaakt van hout en is rond van vorm. Tegenwoordig kun je een hottub in veel verschillen vormen, maten en materialen verkrijgen, maar het effect blijft hetzelfde: een luxe buitenbad waarbij het water wordt verwarmd door opgestookt hout. Wat wenst een mens zich nu eigenlijk nog meer?

Een buitensauna houtgestookt in jouw tuin

Wat is er nog luxer dan een eigen buitensauna houtgestookt in jouw tuin? Gewoon wanneer jij dat wil even lekker jouw buitensauna houtgestookt in jouw tuin instappen om te kunnen ontspannen. Je kunt deze sauna tegenwoordig heel eenvoudig en snel bestellen waarbij de complete set bij jou thuis wordt afgeleverd zodat je direct kunt gaan genieten van je eigen sauna. Er zijn vele verschillende luxe buitensauna’s te verkrijgen. Of je nu gaat voor een natuurlijke of een moderne look: het is allemaal verkrijgbaar. Met het aanschaffen van een complete set ontvang je een luxe buitensauna houtgestookt in jouw tuin, compleet met dak, verlichting voor in de sauna zelf, een saunakachel (elektrisch of houtgestookt) en geheel afgewerkt in de door jouw gekozen kleur verf. Je kunt de sauna geheel op maat bestellen, zo verzeker je jezelf van een unieke beleving in je eigen tuin. En wil je niet via de website een luxe buitensauna bestellen? Dan kun je altijd terecht bij specialisten in een showroom.

Showroom

Naast het online aanbod aan hottubs en buitensauna’s zijn er nog vele andere mogelijkheden die je kunt aanschaffen als het gaat om luxe spa producten. Denk aan softubs of de tegenwoordig immens populaire ijsbaden. Je kunt al deze producten online bekijken, maar nog leuker is het om deze van dichtbij te aanschouwen in de showroom. Daar kun je direct met de specialisten overleggen wat precies bij jou past en kun je de aanschaf en bezorging direct in orde maken.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Hoe je met minder bagage toch alles bij je hebt

Op reis gaan betekent vaak keuzes maken. Wat neem je mee en wat laat...

Trends die je niet mag missen in horeca inrichting

De horecabranche is altijd in beweging, en de inrichting van je zaak speelt een...

Hoe zorg je dat je tijdens je vakantie geen risico’s loopt?

De vakantie is de periode van het jaar waarin je even lekker de boel...

Waarom uitbesteden van linkbuilding jouw website naar de top kan brengen

Heb je ooit gedacht aan het uitbesteden van linkbuilding om jouw website te verbeteren?...