Het ideale geschenk

Wat is de ideale manier om je personeel, je klanten of misschien wel je baas een geschenk te geven die past bij de gelegenheid? Het is in Nederland gewoonlijk om aan het einde van het jaar een kerst- of sinterklaaspakket te geven. Soms bestaat dit uit een pakket met leuke accessoires, zoals een dekentje, een vuurkorfje of wat lekkere snacks. Maar wat is nou een beter geschenk dan een origineel sinterklaasgeschenk? Al sinds 1999 worden deze pakketten ontwikkeld en geproduceerd. Ideale sinterklaaspakketten voor bedrijven dus! Dit geldt voor zowel alle kleine ondernemingen, zoals MKB’ers, of groot bedrijf, horeca en school. Bovendien bestel je je favoriete sinterklaasattentie voor medewerkers gemakkelijk en veilig online.

Genoeg keuze

Kies jouw favoriete sinterklaasgeschenk voor het einde van het jaar. Kies je voor pepernoten, kruidnoten, speculaas, strooigoed, speculaaspop, banketletter, banketstaaf, chocoladeletters of toch marsepein? Alle keuze is mogelijk. Maak het pakket persoonlijk met een logo op de doos. Bijvoorbeeld bij een chocoladeletter versturen kan je een persoonlijk bericht erbij zetten, of een logo. Dit geldt voor alle mogelijkheden. De sinterklaas presentjes personeel vallen goed in de smaak. Vaak omdat iedereen houdt van een versnapering, maar vooral omdat mensen het enorm kunnen waarderen.

Relatiegeschenken

Een van de belangrijkste redenen om voor relatiegeschenken te kiezen, is omdat je er de naamsbekendheid van je bedrijf mee kan vergroten, maar ook een bepaalde band kan creëren. Een presentje krijgen is altijd leuk. Kijk altijd eerst naar jezelf. Wat zou jij leuk vinden om te krijgen? Je relaties vinden het ongetwijfeld fijn om eens in de zoveel tijd een presentje te krijgen. Overigens kun je met een relatiegeschenk niet alleen jouw waardering uitspreken richting de klanten, of je personeel. Er zijn ook veel bedrijven die hun personeel zo nu en dan zo’n geschenk geven. Indien je dit met regelmaat doet, voelen je medewerkers zich ongetwijfeld gewaardeerd. Een medewerker die zich gewaardeerd voelt, is bereid om net dat extra stapje voor jouw bedrijf te zetten. Relatiegeschenken kunnen je dus vooruithelpen.

Brievenbusgeschenk

Tegenwoordig is het ook mogelijk om je relatiegeschenk via de brievenbus te laten komen, wanneer het jou schikt. Brievenbusgeschikt, dus lage portokosten. Met de sinterklaascadeaus voor bedrijven verras je je werknemers, uitzendkrachten of vrijwilligers bij je bedrijf, school, sportvereniging, horecagelegenheid of personeelsvereniging op een hele bijzondere manier. Dus wacht niet te lang, en bestel je relatiegeschenk snel. Voor je het weet is het alweer volgend jaar en heb je die belangrijke waardering bij je personeel of klant laten lopen.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Zo zorg je voor een onvergetelijke avond met je bedpartner

Terwijl de ene persoon waarde hecht aan een vaste partner en ook alleen daar...

Kerstpakketten voor ieder bedrijf

Voor het personeel is het belangrijk om in de maand december waardering vanuit het...

Wat kan je met marketing automation?

Wil je efficiënter werken en je marketing meten en verbeteren? Dan is marketing automation wellicht iets...

Waarom water drinken zo belangrijk is!

Je lichaam bestaat voor wel meer dan 60 procent uit water. Elke dag voldoende...