Het belooft een mooi najaar te worden op de cryptomarkt

De cryptomarkt is weer in trek. Na de zomerse dip zijn investeerders steeds positiever over de cryptomarkt. De cijfers kleuren al weken groen en de verwachtingen blijven hoog. Doordat de cryptomarkt in de laatste maanden van het jaar vaak flinke prijsstijgingen kent, zijn investeerders ook dit jaar hoopvol. Er is veel positief nieuws over Bitcoin, wat deze verwachtingen versterkt. De Bitcoin ETF’s worden toegelaten op de aandelenmarkten en steeds meer landen zijn bezig met de adoptie van Bitcoin. Het eerste landen dat Bitcoin als betaalmiddel heeft ingevoerd – Honduras – heeft nog steeds Bitcoin kopen bij elke koersdaling als tactiek.


Het jaar 2021 begon voor de cryptomarkt al goed. Na een wekenlange periode van groene cijfers voor Bitcoin, werd de all time high van de grootste cryptomunt verbroken. Dit leek het startsein voor de andere digitale munten die in het voorjaar ook tot leven kwamen. Investeerders die op het juiste moment hadden ingekocht, konden zeer lucratieve rendementen halen. Zo maakte Ethereum ook een nieuwe all time high en steeg de koers van Ethereum met ruim 3500%! Ondanks dat dit percentage enorm is, zijn er crypto munten die vele malen grotere rendementen hebben behaald. Ethereum kopen is voor investeerders echter een stabielere beleggingsstrategie, gezien de altcoin na Bitcoin als meest stabiel wordt beschouwd.

Op zoek naar de snelle winsten, maar op de markt blijven voor de technologie

De nieuwe hoop van investeerders wordt ook ditmaal kenbaar door nieuwe all time highs. Zowel Bitcoin als Ethereum hebben in dit najaar het vorige piekpunt van de prijs doorbroken. Steeds meer mensen ontdekken cryptocurrencies en de voordelen ervan. De rendementen die je kunt maken, zijn zo hoog dat sparen op de bank geen concurrent meer lijkt. Eén goede dag op de cryptomarkt is voor spaarders rendabeler dan je vermogen een jaar op de bank laten staan. Echter komen de meeste investeerders voor de snelle winsten, maar blijven zij voor de technologie en de toekomst.

Indien je zelf ook wilt beginnen met investeren, is het verstandig om zelf eerst goed onderzoek te doen. Er is op het internet genoeg informatie te vinden over de koers en de toekomst van de technologie. Daarnaast is het verstandig om een betrouwbaar handelsplatform te gebruiken. Naast de vele verschillende digitale munten, zijn er ook veel platformen. Investeren is keuzes maken, waarbij je zo min mogelijk risico wilt lopen voor een zo leuk mogelijk rendement. Satos is uitgeroepen tot het best beoordeelde handelsplatform van Europa, waardoor veel investeerders voor dit platform kiezen. Door de overzichtelijke website en de eenvoudige stappen die er nodig zijn om cryptocurrencies te kopen en te verkopen, is het platform geschikt voor zowel beginnende als ervaren investeerders.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Een heerlijke likeur kan je op diverse manieren drinken

Iedereen houdt er wel van om soms eens een glaasje alcohol te drinken. Velen...

Daarom gebruik je sterke verzendzakken

De pakketbezorgers maken overuren tegenwoordig. Er worden steeds meer pakketten verstuurd heden ten dage....

Wat kun je in Nederland doen tijdens de vakantieperiode?

In de zomer gaat een vrij groot deel van de Nederlanders jaarlijks op vakantie....

Je huis laten ontruimen via ontruiming de Zwart

Soms is hulp bij het ontruimen van jouw huis of een bepaalde ruimte in...