Erg waardevol

Soms kan een herinnering, betekenis of iets anders erg waardevol zijn. Dit wil je niet laten vervagen en vast laten leggen op je huid, zodat je er altijd naar terug kan kijken. Prachtig! Maar om dit waardevols niet te laten vervagen wil je er natuurlijk goed voor zorgen. Maar welke producten zorgen ervoor dat jouw waardevolle tatoeage langer mooi blijft en de kleuren langer blijven uitblinken? Er zijn verschillende producten die gebruikt kunnen worden voor je tatoeage.

Alle kleuren van de regenboog!

Er zijn verschillende verzorgingsproducten voor je tatoeage, zoals Carl & Johan, deze kunnen ervoor zorgen dat je huid gehydrateerd blijft. Omdat de huid beschadigd is na het tatoeëren, moet deze weer helen en genoeg hydratatie krijgen, anders droogt de huid snel uit. Carl & Johan heeft een ruim assortiment betreft tattoo verzorging. Er zijn verschillende geurtjes en verschillende maten, zo kun je het geurtje uitkiezen dat bij jou past en wordt je huid genoeg verzorgd. Zo blijven alle kleuren van je tatoeage langer mooi. Als de huid genoeg gehydrateerd is, blijft de huid heerlijk soepel, zijn de kleuren goed te zien en kun je dus langer met je tatoeage pronken!

Wat een prachtige huid!

Een prachtige tatoeage moet natuurlijk zo goed mogelijk verzorgd blijven. Als je je tatoeage goed verzorgd, dan blijven de kleuren langer mooi en kan je er langer genieten. De huid is tijdens het tatoeëren kapot gemaakt, dit moet natuurlijk weer herstellen en een goede tattoo verzorging kan hier goed bij helpen. Een goede tattoo verzorging is hierbij dus ook erg belangrijk. Als je tattoo verzorging uitkiest, dan wil je natuurlijk het beste uitkiezen voor je huid. Het is belangrijk om te kijken of het product goed hydraterend is en of het de huid soepel houdt.

Voor jou of voor mij?

Naast het zelf gebruiken van een heerlijke handcrème of een goede tattoo verzorging, kan je ook een tube tattoo verzorging of handcrème die geschikt is voor tatoeages cadeau doen. Tattoo verzorging is juist voor de mensen die een tatoeage hebben, waarvan de huid op het moment beschadigd en droger is. Maar het kan ook bij iemand anders gebruikt worden die geen tatoeage heeft. Ken je toevallig iemand die al een tatoeage heeft? Dan is het een leuk cadeau om te geven! Zo raken ze weer in aanraking met een ander merk en een ander product die ook geschikt is voor hun tatoeage. Ga wel na als er verschillende geuren zijn van een merk, welke geur het beste bij die persoon past. Weet je het niet zeker? Neem dan een neutrale geur, dan zit je altijd goed.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

De ins en outs van een transitievergoeding berekening onthuld

Heb je ooit gehoord van een transitievergoeding, maar je weet niet zeker wat het...

Ontdek de wereld van event management en business services opleidingen!

Hallo daar! Als je hier bent, ben je vast op zoek naar een nieuwe...

Een eigen zomerhuis voor jou alleen

Zodra de zomer in Scandinavië nadert, lonkt de prachtige natuur en de ontspannen sfeer...

Ontdek de kleurrijke sapwereld van Dr. Blend!

Heb je ooit gehoord van Dr. Blend? Zo niet, dan is het hoog tijd...