Een persoonlijk magazine

Moederdag zit er weer aan te komen. Het kan moeilijk zijn om elk jaar weer een cadeau te bedenken wat nuttig en leuk is en helemaal bij een moeder past. Een goed idee is altijd een fotoboek met mooie herinneringen erin. Het laat zien dat er tijd en moeite in het cadeau is gestoken, wat iedereen altijd apprecieert. Met een fotoboek kan er gewerkt worden door middel van thema’s: een bepaalde vakantie kan gezien worden, een mooie ervaring of gewoon leuke foto’s. Maar het kan moeilijk zijn om dit elk jaar weer interessant en anders te maken. Gelukkig bestaan er nu alternatieven die net zo leuk zijn

Magazine

Bij MyGlossy kan iemand een eigen magazine maken. Er zijn professionele tijdschrift designs waar gebruikt gemaakt van kan worden, om ervoor te zorgen dat het tijdschrift er zo netjes en professioneel mogelijk eruit ziet. Dit werkt via één van de basedesigns. De indeling van het magazine is makkelijk te veranderen door de tekstblokken, foto’s of andere objecten te verslepen. En dit kan allemaal zelf gedaan worden, zonder dure of ingewikkelde software te downloaden.

Maar waarom zou iemand precies kiezen voor een tijdschrift in plaats van, bijvoorbeeld, een fotoboek? Een magazine combineert leuke designs met een interessante, betekenisvolle inhoud. Het kan vol staan met allemaal herinneringen, recepten of tegeltjeswijsheden. De inhoud zal verschillen per persoon die het tijdschrift in elkaar steekt. Er kan zelfs een kruiswoordpuzzel gemaakt worden.

Onderdelen

Een tijdschrift bestaat natuurlijk uit verschillende onderdelen die allemaal in elkaar gemaakt horen te worden. Allereerst is er de cover, waardoor een lezer geïnteresseerd raakt. Dan komt er een inhoudsopgave met een korte beschrijving over de inhoud van het tijdschrift. De artikelen en rubrieken zijn de reden om het tijdschrift te openen. Als het een cadeau is, wordt aanbevolen om er lekker veel persoonlijke herinneringen in te stoppen. Vraag ook anderen om te helpen met de inhoud, al kunnen de artikelen zelf gemaakt worden. Dan zijn er nog foto’s, die gebruikt kunnen worden om herinneringen op te brengen of een leuke fotocollage te maken. Met MyGlossy ontstaat er een net tijdschrift met een luxe afwerking, pagina’s van 150 gram papier en een verlijmde rug.

Cadeaus

Er is al eerder geschreven over wanneer het tijdschrift gegeven kan worden. Dit kan bijvoorbeeld bij Moederdag of Vaderdag om de ouders te vieren. Daarnaast zijn er nog genoeg mogelijkheden om een eigen tijdschrift te geven. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, afscheidscadeaus, als trouwcadeau of een magazine voor een schoolopdracht. Zelfs een scriptie kan netjes afgewerkt worden in de vorm van een magazine. Een leuk cadeau voor iedere gelegenheid.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Waarom uitbesteden van linkbuilding jouw website naar de top kan brengen

Heb je ooit gedacht aan het uitbesteden van linkbuilding om jouw website te verbeteren?...

Wat is datacenter koeling en waarom is het belangrijk?

Als je ooit de kans hebt gehad om een datacenter te bezoeken, dan weet...

De waarde van huisverbetering

Je hebt misschien al gehoord van het gezegde "er is geen plaats zoals thuis"....

De ins en outs van een transitievergoeding berekening onthuld

Heb je ooit gehoord van een transitievergoeding, maar je weet niet zeker wat het...