Dit mag niet ontbreken in het paaspakket voor je werknemers

De feestdagen zijn het perfecte moment om je werknemers te bedanken voor hun harde werk. Met de kerstdagen geef je ze natuurlijk een kerstpakket en met Pasen geef je ze een paaspakket. Dit pakket kun je helemaal zelf samenstellen, waardoor je het een persoonlijk tintje mee kunt geven. Zo laat je jouw werknemers zien dat je ze waardeert. Wil jij ook je eigen zakelijke paaspakket samenstellen? Lees dan vooral verder, want in dit artikel lees je wat er niet mag ontbreken in het paaspakket. Ben je op zoek naar een klein bedankje voor je klanten of zakelijke relaties? Kies dan voor een paasei geschenk. Deze is goedkoper dan een paaspakket, maar nét zo leuk om te krijgen!

Chocolade

Als je aan Pasen denkt, dan denk je natuurlijk aan chocolade. Dit mag dan ook niet ontbreken in een paaspakket. Gelukkig zijn er een heleboel mogelijkheden wat paaschocolade betreft. Denk bijvoorbeeld aan een paasei geschenk. Je kunt kiezen voor één groot paasei, maar ook voor een heleboel kleine paaseitjes. Deze kun je leuk verspreiden over het hele pakket. Wil je ook iets lekkers toevoegen voor de kinderen van je werknemers? Kies dan voor kleine chocoladehaasjes. Deze zijn niet alleen lekker, maar zien er ook nog eens hartstikke leuk uit.

Een paasstol

Ook een paasstol mag absoluut niet ontbreken in je paaspakket. Een paasstol word gemaakt van spijs, krenten, rozijnen, sukade en sinaasappelsnippers. Daarnaast kiezen bakkers er vaak voor om hun paasstol te versieren met bijvoorbeeld amandelschaafsel. Dit zorgt voor een heerlijk fris broodje, dat zowel lekker is bij het ontbijt of als tussendoortje. Je kunt kiezen voor een volledige paasstol, maar ook voor een mini-paasstol. Beiden smaken heerlijk!

Een lekker sapje

Voor veel mensen is Pasen het begin van het voorjaar. Na de paasstol en het paasei geschenk, is het ook leuk om iets lekker fris toe te voegen. Zoals een fles appel- of sinaasappelsap. De meeste mensen zijn immers dol op een glaasje fruitsap bij de paasbrunch. Let wel op, en maak de fles groot genoeg voor een gezin. Zo voorkom je teleurstellingen bij werknemers. Om het nog leuker te maken kun je de fles laten bedrukken met een eigen label. Vind je het ondanks al deze tips nog steeds moeilijk om je eigen paaspakket samen te stellen? Dan zijn er online ook hele leuke paaspakketten te vinden.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Waarom uitbesteden van linkbuilding jouw website naar de top kan brengen

Heb je ooit gedacht aan het uitbesteden van linkbuilding om jouw website te verbeteren?...

Wat is datacenter koeling en waarom is het belangrijk?

Als je ooit de kans hebt gehad om een datacenter te bezoeken, dan weet...

De waarde van huisverbetering

Je hebt misschien al gehoord van het gezegde "er is geen plaats zoals thuis"....

De ins en outs van een transitievergoeding berekening onthuld

Heb je ooit gehoord van een transitievergoeding, maar je weet niet zeker wat het...