Dingen die je kunt doen op een stedentrip Sevilla

Wanneer je gaat reizen zijn er een hoop verschillende dingen die je kunt doen. Je kunt naar een hoop verschillende klimaten en landen. Ook kun je ervoor kiezen om een stedentrip te doen. Op deze manier kun je in een relatief korte tijd een hoop verschillende plekken zien. Je zult vaak enkele dagen in een stad verblijven en vervolgens weer door trekken. Je zult dus veel moeten reizen, maar dat is het zeker waard. Als je op een stedentrip gaat is het wel fijn als je van tevoren al weet wat je ongeveer wil zien in een stad. Hier zijn wat tips voor als jij tijdens je stedentrip langs Sevilla komt.

Verschillende bezienswaardigheden in Sevilla

De stad Sevilla is een bijzondere en mooie stad. Het is de hoofdstad van de provincie Andalusië en je kunt er een hoop verschillende dingen zien. In een stedentrip Sevilla kun je zowel zien wat er van de rijke geschiedenis is overgebleven als de cultuur van Spanje meeproeven. Er zijn een hoop verschillende historische erfgoederen en ook meerdere prachtige architecturale gebouwen. Zo kun je onder andere de kathedraal van Sevilla gaan bekijken. Het is de meest bezochte bezienswaardigheid die de stad heeft en dit is niet voor niks. Het is een enorme kerk die vanuit bijna de gehele stad te zien is. Het is een kerk die al meer dan 600 jaar oud en heeft enorme altaren. Je kunt hier een hoop sieraden en schilderijen terugvinden en ook is het graf van Christoffel Colombus hier te zien.

Het bezoeken van La Giralda

De Giralda is iets wat je na het zien van de kerk meteen gratis kunt doen. Het is de klokkentoren van de kerk en werd vroeger als moskee gebruikt. Wanneer je aankomt bij de top van de Giralda zul je een prachtig uitzicht hebben. Door de hoogte van het gebouw zul je hier over bijna heel Sevilla kunnen kijken.

Verder is het ook erg leuk om naar de Alcázar van Sevilla te gaan. Dit wordt nog steeds gebruikt door de koninklijke familie van spanje om te verblijven als ze in de stad zijn. Het gebouw is het oudste officiële koninklijke paleis van Europa. Het is een kunstwerk dat adembenemend is. De afwerking van de gebouwen en de geometrische patronen zie je overal terug in het gebouw. Het oog voor detail is bewonderenswaardig, wat het zeker de moeite van een bezoekje waard maakt.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Een echte smalle hoge kerstboom voor elk huis!

Wil je een echte smalle hoge kerstboom in huis halen? Dan ben je bij...

Camping Italie is genieten van ”La dolce vita”

Italië is het favoriete vakantieland van heel veel mensen. Je kunt hier ieder jaar...

Hou je van grillen? Zo kies je de beste grillplaat!

Als je van barbecueën houdt, dan is een goede grillplaat onmisbaar in je keuken....

Zo voorkom je dat er bij jou thuis wordt ingebroken tijdens de donkere maanden

De R zit weer In de maand, en dat betekent dat het aantal woninginbraken...