De zomer komt er weer aan

De zomer komt er weer aan en het is tijd om de tuin weer zomerproof te maken. Het wordt weer warm in Nederland en dat betekent dat het tijd is om te barbecueën. Het lijkt soms alsof we in Spanje zitten. Lange zwoele avonden en weinig regen. Daarom is het extra belangrijk om je tuin goed te onderhouden. Hoe kan je je nou het best voorbereiden op die warme zomerdagen? Heb je al de beste barbecue in je tuin staan en onderhoud je het gazon goed?

Onderhouden en herstellen

Om je gazon toch mooi groen te houden, moet je het goed onderhouden. Dit is wat kan je doen. In de zomer, als het niet te warm en droog is, groeit het gras erg snel; je bent dan misschien geneigd om het korter te maaien, maar dat kan je beter niet doen. Ook geeft kort gemaaid gras meer kans op mos en onkruid. Het kan zijn dat je te laat bent en daardoor je gazon niet goed hebt onderhouden. Je gazon onderhouden is een belangrijk onderdeel voor de start van die warme zomerdagen. Maak de kale plekken vrij van mos en onkruid en hard de grond los. Breng vervolgens een laagje gezond grond aan en egaliseer dit. Daarna strooi je er graszaad over voor het herstel. Tot slot geef je het gazon weer water en je hebt een prachtig egaal gazon.

De allerbeste barbecue

Het is niet geheel onbelangrijk: een goede barbecue in de tuin of op je terras. Barbecueën is vaak iets wat je gezellig met vrienden en familie doet op warme zomerse dagen. Je hebt verschillende barbecueën. Zo heb je een houtskoolbarbecue, een gasbarbecue en een elektrische barbecue. Met een goede barbecue ervaar je het ultieme zomergevoel. Een barbecue bestellen kan ook gemakkelijk. Geen barbecue is te groot. Als de zon zich laat zien, moet er natuurlijk gebarbecued worden. Iets wat een echte Nederlandse traditie is. De beste barbecues voor de echte ervaring zijn met houtskool. Een echte grillmaster kiest voor echte kolen. Eentje waarmee je je gasten echt imponeert. Als je een kleine tuin of balkon hebt, is een kleine barbecue ook te bestellen. Voor de niet geduldige mensen is een elektrische barbecue een uitstekende keuze. Stekker erin, een paar minuten wachten en je bent klaar om je grill skills te laten zien. Een gasbarbecue is net zo gemakkelijk als een elektrische. Het enige wat je nodig hebt is een tankje propaangas. Even aansluiten en je gasbarbecue is zo klaar voor gebruik!

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Een echte smalle hoge kerstboom voor elk huis!

Wil je een echte smalle hoge kerstboom in huis halen? Dan ben je bij...

Camping Italie is genieten van ”La dolce vita”

Italië is het favoriete vakantieland van heel veel mensen. Je kunt hier ieder jaar...

Hou je van grillen? Zo kies je de beste grillplaat!

Als je van barbecueën houdt, dan is een goede grillplaat onmisbaar in je keuken....

Zo voorkom je dat er bij jou thuis wordt ingebroken tijdens de donkere maanden

De R zit weer In de maand, en dat betekent dat het aantal woninginbraken...