De kleine dingen zijn in het leven van het grootste belang

Het leven is niet gemakkelijk. Je wordt zomaar op een groenblauwe bol te midden van het oneindige zwart gedropt, zonder een boekje waarin staat wat je allemaal moet doen in de pakweg tachtig jaar dat je hier rondloopt (tenzij je gelovig wordt opgevoed). Wat moet ik doen? Wanneer is mijn leven goed besteed? Moet ik de gift van het leven doorgeven aan een nieuwe generatie? Welk werk, welke partner en welke hypotheek moet ik nemen? Het zijn geen gemakkelijke vragen voor de gemiddelde mens. Deze blog gaat niet over deze gewichtige zaken des levens. In tegendeel. Deze blog vertelt iets over de kleine dingen. De dingen waarvan je kunt genieten terwijl je de grote vragen langzaam laat sudderen in het zompige binnenste van je brein. Door de jaren heen vind je de antwoorden op de grote vragen vaak vanzelf. Misschien zitten het grootste belang van het leven daarom wel in de kleinste dingen. In deze blog vertel ik over de kleine dingen die mij persoonlijk levensgeluk bezorgen, zoals kraakverse lakens en nieuw heren ondergoed.

Verse lakens en nieuw heren ondergoed

Een van de fijnste dingen in het dagelijks bestaan vind ik het gevoel van vers linnen, katoen of textiel. Om tussen de kraakverse lakens van een hotelbed te stappen, brengt mij bijvoorbeeld veel deugd. Ook het aantrekken van zonet aangeschaft heren ondergoed is altijd lekker. Zo kwam deze week mijn nieuwe heren ondergoed van Babista binnen. Een aantal prima katoenen boxershorts, van een stretch-materiaal dat comfortabel om de lendenen zit. Ik kan ze iedereen aanraden. Tussen mijn nieuwe aankopen zaten ook enkele shirts die tot de grote maten herenkleding behoren. Ook dit is lekker om voor het eerst te dragen. Het ruikt nieuw en in een nieuw kloffie geef je jezelf toch weer een fris aangezicht!

Een voornemen om meer te genieten

Hoewel ik zonet enkele van de kleine dingen des levens heb benoemd die mij gelukkig maken, gun ik mezelf niet echt vaak dit genot. Mijn vriendin moet mij regelmatig herinneren om nieuw heren ondergoed te kopen, omdat al mijn boxershorts tot de draad versleten zijn. Ook shirts en andere kleren draag ik vaak vele jaren lang. Op zich is dit niet erg, maar ik neem me bij dezen voor om mezelf wat vaker te verwennen. Het assortiment van Babista is breed (letterlijk in het geval van de grote maten herenkleding), de kwaliteit goed en de prijs laag. Het leven is niet makkelijk, maar door jezelf geregeld te trakteren op de kleine geneugten is het best te pruimen op deze groenblauwe bol!

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Gebruik de juiste camera’s die passen bij jouw omgeving

Voor velen is het belangrijk om een veilig gevoel te hebben in de omgeving...

Brands om te onthouden

Er zijn de laatste jaren heel wat verschillende kledingmerken op de markt gebracht. Of...

Grote kamerplanten: dé blikvangers voor een groene oase thuis!

Wie houdt er niet van een groene en levendige sfeer in huis? Grote kamerplanten...

Ontdek de wereld van elektrotechniek: bachelor en cursus opties

Elektrotechniek is een fascinerend vakgebied dat zich bezighoudt met de studie, het ontwerp en...