Daarom gebruik je sterke verzendzakken

De pakketbezorgers maken overuren tegenwoordig. Er worden steeds meer pakketten verstuurd heden ten dage. Door de corona pandemie kreeg het een extra boost, zeker toen we elkaar niet altijd mochten zien maar elkaar toch graag iets wilden geven. Het verzenden van pakketten lijkt gemakkelijk. Er komt echter nog best iets bij kijken. Zo is het uitermate belangrijk dat je ervoor zorgt dat de producten altijd onbeschadigd op de plaats van bestemming komen. 

Breekbare spullen verzenden? Gebruik dan noppenfolie

Wil je breekbare spullen verkopen bijvoorbeeld? Dan is het verstandig om voor beschermende noppenfolie te kiezen. Dan weet je dat jouw product tijdens het transport op de beste manier beschermd is. Noppenfolie werkt als een soort van schokdemper. Verzend je een cadeautje in een dos? Zorg dan wel dat de lege ruimtes die in de doos ontstaan opgevuld worden. Dit kan met luchtkussentjes maar bijvoorbeeld ook met papier. Houd je ruimte in de doos, dan kan de inhoud gaan schuiven en op die manier kan er dus schade ontstaan. 

Textiel verstuur in verzendzakken

Verstuur je textiel of een ander onbreekbaar product? Dan zou je prima gebruik kunnen maken van speciale verzendzakken en hersluitbare zakjes. Kies je voor verzendzakken, dan kies je voor sterke en ondoorzichtige zakken. Ze zijn echt perfect voor het versturen van bijvoorbeeld textiel.  De meeste verzendzakken zoals wij die kennen, zijn gemaakt van een sterke dubbellaagse COEX folie. IN de regel zijn verzendzakken zowel vocht- als vuilafstotend. In de regel hebben verzendzakken een zelfklevende sluiting, waarmee je de zakken dus eenvoudig kunt sluiten. Verzendzakken heb je tegenwoordig in verschillende soorten en afmetingen. Je kunt ze tegenwoordig zelfs personaliseren. 

Plastic zak om goederen mee te verzenden

Een verzendzak wordt wel gezien als een soort van plastic zak om goederen mee te verzenden. De zakken bieden goede bescherming en in de volksmond worden ze wel kleding verzendzakken genoemd. Doorgaans zijn verzendzakken wit van kleur en zijn ze aan de binnenkant zwart,. Op die manier zijn ze volledig ondoorzichtig. Verzendzakken scheuren bovendien amper. Zoals gesteld heb je verzendzakken tegenwoordig in tal van verschillende soorten en maten. Je kunt verzendzakken tegenwoordig zelfs personaliseren., Ben jij dus iemand die bedrijfsmatig met verzendzakken werkt, dan kun je de verzendzakken gemakkelijk van het logo van jouw bedrijf laten voorzien. En zo wordt dus steeds meer mogelijk met de sterke verzendzakken, een ideale zak om onbreekbare zaken als bijvoorbeeld textiel mee te verzenden en dat is natuurlijk wel zo prettig om te weten.

 

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Een echte smalle hoge kerstboom voor elk huis!

Wil je een echte smalle hoge kerstboom in huis halen? Dan ben je bij...

Camping Italie is genieten van ”La dolce vita”

Italië is het favoriete vakantieland van heel veel mensen. Je kunt hier ieder jaar...

Hou je van grillen? Zo kies je de beste grillplaat!

Als je van barbecueën houdt, dan is een goede grillplaat onmisbaar in je keuken....

Zo voorkom je dat er bij jou thuis wordt ingebroken tijdens de donkere maanden

De R zit weer In de maand, en dat betekent dat het aantal woninginbraken...