Je hebt nooit genoeg brillen!

Wanneer je een bril draagt, dan is de kans groot dat je er maar één hebt. En misschien een oude bril als reserve. Maar zeg het nu eens eerlijk: ben je nooit uitgekeken op je bril? Zou je niet af en toe eens een ander model of een andere kleur willen dragen? Dan zul je in veel gevallen diep in de buidel moeten tasten. Maar er is een oplossing. Bestel je je brillen online, dan ben je voor een paar euro klaar. En heb je dus een schitterend accessoire op je neus waardoor je ook nog eens beter ziet. Hoe cool is dat?

Verschillende brillen voor verschillende gelegenheden

Het kan zomaar zijn dat je de ene dag het liefst een donker model en de andere dag liever een randloos model draagt. Ook zijn er veel mogelijkheden qua kleur en model. Het is maar net wat goed bij je past. Je kunt online brillen passen en zo precies zien welk model goed past bij je gezicht. Online brillen passen gaat verder dan het uploaden van een foto. Je kunt de camera op je laptop activeren en zo brillen passen. Je kunt zelfs je hoofd bewegen en dan draait de bril gewoon mee. Dat is niet alleen leuk om te doen, het geeft je ook een beter inzicht in wat past en wat niet.

Heb je bijzondere glazen nodig?

Heb je een multifocale bril nodig? Ook dan kun je online terecht. Het is dan wel extra van belang dat er een goede oogmeting wordt gedaan. Anders is de kans wel erg groot dat je "zeeziek" wordt van de verschillende sterktes in de glazen. Ook een zonnebril op sterkte kun je gewoon online bestellen. Dat is wel zo gemakkelijk en natuurlijk extra snel geregeld. Al met een paar dagen kun je je pakketje verwachten!

Ook kinderbrillen bestel je online

Ben je wel eens met je kind naar de opticien geweest? En wilde jouw kind ook absoluut niets? Niet passen, niet dicht in de buurt komen van de opticien en vooral niet wat jij wilt. Door samen met je kind online brillen te passen en te bestellen kan je kind zelf goed zien hoe een bepaalde bril staat. Kinderbrillen zijn onderverdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Ook de allerkleinsten kunnen hier dus slagen voor een leuke bril. Wil je kind niet zelf kijken hoe een bril staat? Dan kun je natuurlijk gewoon een foto uploaden en deze als basis gebruiken voor het passen van verschillende modellen.

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Een heerlijke likeur kan je op diverse manieren drinken

Iedereen houdt er wel van om soms eens een glaasje alcohol te drinken. Velen...

Daarom gebruik je sterke verzendzakken

De pakketbezorgers maken overuren tegenwoordig. Er worden steeds meer pakketten verstuurd heden ten dage....

Wat kun je in Nederland doen tijdens de vakantieperiode?

In de zomer gaat een vrij groot deel van de Nederlanders jaarlijks op vakantie....

Je huis laten ontruimen via ontruiming de Zwart

Soms is hulp bij het ontruimen van jouw huis of een bepaalde ruimte in...