Brands om te onthouden

Er zijn de laatste jaren heel wat verschillende kledingmerken op de markt gebracht. Of je je nu thuis voelt in streetwear, strak in pak of de gym-look, het is allemaal te vinden. Toch hebben we onze voorkeuren als het gaat om trendy merken, en in deze blog bespreken we de merken Daily Paper en Karhu.

Daily Paper

Daily Paper is een Nederlands streetwear merk dat in 2012 is opgericht door drie vrienden uit Amsterdam. Het merk staat bekend om zijn Afrikaanse invloeden en het gebruik van opvallende prints en kleuren. Het merk heeft zichzelf gevestigd als een van de meest herkenbare streetwear-merken in Europa.

Een van de kenmerken van Daily Paper is de aandacht voor detail. Het merk werkt nauw samen met lokale ambachtslieden en ontwerpt elk stuk zorgvuldig om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de kleding hoog is. De kleding is gemaakt van hoogwaardige materialen en zit erg comfortabel. Het merk heeft een brede collectie met kledingstukken voor zowel mannen als vrouwen, zoals hoodies, t-shirts en jassen.

Daily Paper is ook betrokken bij verschillende sociale en culturele projecten. Zo organiseert het merk bijvoorbeeld elk jaar de Daily Paper Fashion Week in Amsterdam en steunt het merk verschillende sociale initiatieven in Afrika. Het merk heeft ook samengewerkt met andere merken zoals Puma en Filling Pieces om unieke en opvallende collecties te creëren.

Karhu

Karhu is een Fins sportkleding merk dat in 1916 is opgericht. Het merk begon toen met alleen skikleding en breidde zich later uit naar hardloopschoenen en andere sportkleding. Karhu is vooral bekend om zijn iconische "Fusion" hardloopschoen die in de jaren 90 werd geïntroduceerd.

Een van de kenmerken van Karhu is de aandacht voor functionaliteit. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om sportkleding en sportschoenen te ontwerpen die zorgen voor optimaal comfort. Op deze manier zul je dus ook altijd optimaal presteren in de sport die je uitoefent! Het merk heeft ook een breed aanbod aan kleuren en ontwerpen die passen bij verschillende smaken en stijlen. 

Karhu heeft ook samengewerkt met andere merken om unieke en beperkte collecties te creëren. Een van de meest opvallende samenwerkingen was die met het Nederlandse kledingmerk Patta. Samen creëerden ze een collectie geïnspireerd op de Finse bossen en cultuur. 

Daily Paper en Karhu, het zijn beide merken met een culturele achtergrond maar ook met een compleet eigen stijl en doelgroep. Wat ons betreft zijn dit beide wel merken die bij iedereen in de kast mogen hangen!

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Waarom uitbesteden van linkbuilding jouw website naar de top kan brengen

Heb je ooit gedacht aan het uitbesteden van linkbuilding om jouw website te verbeteren?...

Wat is datacenter koeling en waarom is het belangrijk?

Als je ooit de kans hebt gehad om een datacenter te bezoeken, dan weet...

De waarde van huisverbetering

Je hebt misschien al gehoord van het gezegde "er is geen plaats zoals thuis"....

De ins en outs van een transitievergoeding berekening onthuld

Heb je ooit gehoord van een transitievergoeding, maar je weet niet zeker wat het...