Alternatieve activiteiten tijdens een stedentrip!

De perfecte uitstap is toch echt de stedentrip en daar hoeft je niet voor naar het buitenland. Het buitenland is heel tof, maar een stedentrip in eigen land kan net zo vet zijn! Je leert je eigen land wat beter kennen en daardoor heb je ook het gevoel dat je even echt weg van huis bent. Met een leuk hotel kom je al erg dicht in de buurt van een vakantiegevoel. En dan is het natuurlijk de vraag: wat gaat er gedaan worden tijdens die paar dagen weg? Want misschien ken je de meeste bezienswaardigheden al omdat je een keer een dagje weg bent geweest, of je hoeft die bezienswaardigheden niet te zien omdat je er al genoeg over weet. Dan zijn hier een paar alternatieve activiteiten om de stad wat beter te leren kennen.

Kleinschalige exposities

Als je een beetje van kunst en cultuur houdt, is dit een hele leuke optie. Grote musea zijn ook leuk, maar ze nemen vaak een groot deel van de dag in beslag en als je wat meer houdt van kleine activiteiten is dit heel leuk. Bovendien moet je voor grotere musea zelfs nog een keer terug te komen om alles te laten bezinken, bij kleine tentoonstellingen hoeft dit niet en je kan de kunst ook beter op je in laten werken. Het toffe van deze tentoonstellingen is dat je sneller in gesprek raakt en misschien zelfs nog andere goede tips voor de trip kan krijgen!

Salonboot huren Amsterdam

Ben je met een paar vrienden? Huur een boot! Amsterdam is groot en door de stad struinen is heel tof maar zeker wanneer het druk is, is het heel leuk om ontspannen op een boot te zitten terwijl je nog steeds de drukte mee krijgt. Dat is het grote voordeel van al dat water in Amsterdam, je kan achterover zitten terwijl je ook nog naar de mensen kan kijken en meer van de stad te zien krijgt. Bovendien kun je ook bijpraten, wat eten en drinken meenemen en je zit helemaal snor. Een bootje huren Amsterdam is ook niet heel duur, dus het is de perfecte alternatieve manier om je even onder te dompelen in het gevoel die de stad met zich mee draagt.

Een restaurantje achteraf

En eten moet ook gebeuren, de grote steden barsten van de restaurants en daartussen zitten een paar mooie pareltjes. De grote tip is: vraag iemand die in Amsterdam woont, die weet het vaak beter dan het internet!

Share

Recente Blogs

Leuk om te lezen

Waarom uitbesteden van linkbuilding jouw website naar de top kan brengen

Heb je ooit gedacht aan het uitbesteden van linkbuilding om jouw website te verbeteren?...

Wat is datacenter koeling en waarom is het belangrijk?

Als je ooit de kans hebt gehad om een datacenter te bezoeken, dan weet...

De waarde van huisverbetering

Je hebt misschien al gehoord van het gezegde "er is geen plaats zoals thuis"....

De ins en outs van een transitievergoeding berekening onthuld

Heb je ooit gehoord van een transitievergoeding, maar je weet niet zeker wat het...