Alles over het inzetten op voetbalwedstrijden

Ben jij van plan om binnenkort een gokje te gaan wagen op een voetbalwedstrijd? Dan kan het voorkomen dat je naar de Unibet voetbal sectie gaat. Op deze pagina kun je namelijk inzetten op diverse wedstrijden met daarbij de beste quoteringen. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden voor het inzetten op voetbalwedstrijden zullen we hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste onderwerpen. Hierdoor weet je zeker dat je een goede keuze zult gaan maken zodat dat je achteraf geen spijt zult krijgen van je beslissing.

Waar kun je allemaal op inzetten?

Als je besluit om via Unibet voetbal te gaan gokken, dan is het goed om te weten dat de mogelijkheden bij Unibet uitgebreider zijn dan de meeste aanbieders. Bij Unibet kun je namelijk inzetten op een uitkomst van een wedstrijd, maar daarnaast is het ook mogelijk om in te zetten op live event gebeurtenissen. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op het aantal ingooien van een wedstrijd of bijvoorbeeld wie er gaat scoren. De quoteringen van deze bets zijn ook hoog waardoor het zeker aan te raden is om hiernaar te kijken. Ben jij benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Je kunt zonder een account naar de website van Unibet gaan om het volledige aanbod van weddenschappen in te zien met daarbij de bijbehorende quoteringen.

Het gebruiken van bonussen

Als je via Unibet op voetbal gaat inzetten is het goed om te benoemen dat bookmakers sommige wedstrijden uitlichten. Als een bepaalde wedstrijd wordt uitgelicht heb je dus aanspraak op een bookmaker bonus. Dit is natuurlijk erg prettig omdat de quotering hierdoor zult stijgen waardoor je uiteindelijk meer kunt winnen. Hierbij is het goed om te melden dat dit niet voor elke wedstrijd is. Over het algemeen kiezen bookmakers belangrijke wedstrijden met gelijkwaardige teams uit. Benieuwd? Op de website kun je direct zien om welke weddenschappen het gaat.

Meerdere bets in een keer

Het is natuurlijk denkbaar om op een voetbalwedstrijd in te zetten waarbij je voorspelt dat een team gaat winnen. De quotering zal hierbij relatief laag zijn. Wat je kunt doen om een hogere quotering te krijgen is het combineren van wedstrijden. Als jij bijvoorbeeld twee wedstrijden voorspelt worden de quoteringen met elkaar vermenigvuldigd. Dat is natuurlijk erg prettig, want hierdoor zul je merken dat je meer geld kunt winnen met jouw inzet. Waar je voor twee losse wedstrijden 2 euro per euro kunt krijgen zou je bij een combinatie van beide 4 euro per euro krijgen met dezelfde inleg. Kortom, zeker de moeite waard als je overtuigd bent dat meerdere teams gaan winnen.

 

Share

Recente Blogs

Wat is daytrading?

Wat is Groeii?

Leuk om te lezen

De voordelen van een DNA test

Waar het voor het ene stel een wonder is, kan het voor het andere...

Wat is daytrading?

Mensen die aan daytrading doen zijn constant bezig met het kopen en verkopen van...

Wat is Groeii?

Bij Groeii kunnen kinderen terecht met leerproblemen. Ze kunnen moeite hebben om dingen te...

De start van een bedrijf

We doorlopen school en volgen gedurende onze opleidingen vaak ook één of meerdere stages....